Πληροφορίες κόστος παράδοσης

Τρόποι Αποστολής

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με:

  • Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, (Καθημερινές 9.00 - 14.00, άλλες ώρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης).
  • Αποστολή με την εταιρεία "ΕΛΤΑ" Ελληνικά Ταχυδρομία.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας το παραδώσουμε εμείς, Δωρεάν αποκλειστικά και μόνο στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, (επιλέγετε παραλαβή από το κατάστημα, το γράφετε στα σχόλια της παραγγελίας και επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2310 220.475). Το yellowbug δύναται να αρνηθεί παράδοση που είναι εκτός της εμβέλειας του Κέντρου της Θεσσαλονίκης.
     

Tρόποι Πληρωμής

Το yellowbug συνεργάζεται με την viva wallet και δέχεται όλες τους γνωστούς τύπους  πιστωτικών καρτών για την ασφαλή πραγματοποίηση των συναλλαγών σας.

Κόστος Αποστολής:

Για αγορές πάνω των 50 € δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.
Το κόστος αποστολής υπολογίζεται στα  5 € για όλη την Ελλάδα μέχρι τα 2 Κιλά.


Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας.


 

Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες συνήθως επεξεργάζονται την ίδια ημέρα (Δευτέρα-Παρασκευή)  και αφού εγκρίνετε το προσχέδιο που θα σας στείλουμε με e-mail (ισχύει μόνο για τα προϊόντα που είναι κατά παραγγελιά), παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα, για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο απόθεμα. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των προϊόντων  είναι περίπου 2-4 εργάσιμες ημέρες (Προς Απομακρυσμένες ή Δυσπρόσιτες Περιοχές της Περιφέρειας υπολογίστε 1-2 μέρες επιπλέον). Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων, ευθύνη φέρει μόνον η εταιρεία ταχυμεταφορών.To yellowbug.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας και τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα στην ενότητα "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ" > GDPR/Εργαλεία, και για να δείτε επιπλέον πληροφορίες στην ενότητα "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" > Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή