ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ LASER TI EINAI;

 ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ LASER TI EINAI;

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ LASER TI EINAI;

calendar_today18/04/2021

Πρόκειται για μια μέθοδο εκτύπωσης στην οποία το ηλεκτρονικό αρχείο εκτυπώνεται εκτός από τα κλασσικά βάρη χαρτιών (80-120 -200γρ. - αυτοκόλλητα) απευθείας και σε βαρύ χαρτί μέχρι  350γρ. Στην ουσία το ψηφιακό αρχείο, π.χ. pdf, ai, cdr εκτυπώνεται χωρίς ενδιάμεσο στάδιο προ εκτύπωσης (για παράδειγμα παραγωγή ψηφιακών πλακών εκτύπωσης/τσίγκος). Το toner (τεχνολογία Laser) δεν απορροφάται από το υλικό εκτύπωσης (π.χ. χαρτί), όπως το μελάνι της Offset, αλλά δημιουργεί ένα στρώμα στην επιφάνεια του εκτυπωμένου υλικού (π.χ. χαρτί).  Η ψηφιακή εκτύπωση πλεονεκτεί σε ταχύτητα παραγωγής, δυνατότητα εκτυπώσεων κατά ζήτηση (on demand) με εξίσου ποιοτικό αποτέλεσμα με την offset.
Μερικά πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης:

  • Χαμηλότερο κόστος για μικρές-μεσαίες ποσότητες.
  • Γρηγορότεροι χρόνοι παραγωγής.
  • Μεταβλητά Δεδομένα. Η κάθε εκτύπωση μπορεί να είναι μοναδική.
  • Ευκολία στη διόρθωση – προσθήκη – επανέκδοση.
  • Ευέλικτη μέθοδος με γρήγορη προσαρμοστικότητα σε διάφορες εκτυπωτικές εργασίες.
  • Δεν απαιτεί, μετά το DTP, άλλη προετοιμασία, όπως η offset, δεν χρειάζονται φιλμς, τσίγκοι, χημικά, κλπ, έχουμε επομένως οικονομία αμεσότητα.


To yellowbug.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας και τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα στην ενότητα "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ" > GDPR/Εργαλεία, και για να δείτε επιπλέον πληροφορίες στην ενότητα "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" > Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή