ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ DTF

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ DTF

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ DTF

calendar_today30/01/2024

Η εκτύπωση DTF (Direct To Film) απευθείας σε φιλμ, είναι μια νέα τεχνική που επιτρέπει την εκτύπωση υψηλής ποιότητας σχεδόν σε οποιοδήποτε ύφασμα.

Σε αντίθεση με την εκτύπωση DTG (απευθείας στο ένδυμα), η οποία λειτουργεί μόνο σε βαμβακερά υφάσματα, η εκτύπωση DTF μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαμβάκι, νάιλον, δέρμα, πολυεστέρα και μείγματα 50/50. 

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της, είναι η ανθεκτικότητα των εκτυπώσεων, ανεξαρτήτως υφάσματος.

Το σχέδιο αντέχει σε πλύση υψηλής θερμοκρασίας, σιδερώνεται και δεν χαλάει ακόμα κι αν τραβήξουμε ή τεντώσουμε το ρούχο, κάνοντας το DTF printing ιδανικό για ρουχισμό άθλησης, και κάθε είδους πολυεστερικού ρούχου.

Ακομη έχει λιγότερα απόβλητα και περιβαλλοντικές επιπτώσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρές ή μεγάλες παραγγελίες.


To yellowbug.gr χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας και τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα στην ενότητα "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ" > GDPR/Εργαλεία, και για να δείτε επιπλέον πληροφορίες στην ενότητα "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" > Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή